2016. február 18., csütörtök

Kísérletek RAW-technikával / Experimenting with right angle weave
Szeretem ezt a technikát, annyi mindent ki lehet belőle hozni :) Főleg, ha már nem csak kis "kockákat" fűzünk, hanem olyan különböző sokszög alapú hasábokat, amelyeknél a = m (régi szép matekórai emlékek...) Nem tudom, ez is még RAW-nak számít, vagy van saját neve?


I really like this technique, it's so versatile, mostly if you make not only cube-formed small units. I wonder if it can be called RAW also in that case, or there is an other name for it?


Búcsúajándék az egyik kedves gimnáziumi tanárnőnek, akihez évekig jártam kézműves szakkörre. Ha ő nem lett volna, most biztosan nem olvashatnátok ezt a blogot sem... :)
A parting gift for my handicraft teacher in high school. Well, if it wasn't for she, you couldn't read this blog now...Ezek még aránylag szolidnak számítanak a fülbevalóim között ;) They can be considered yet decent compared to my other earrings ;)

Pár éve készült egy tavaszi témájú pályázatra. A képről talán nem látszik, de ezek bizony 15/0-s kásagyöngyök (na igen, bátor dolog volt... vagy épp botor :D )
Made from 15/0 seed beads - yeah, I was really brave... or silly :D
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése